eMuseu: El relat dels viatgers i Canya als museus

 

eMuseu

El relat dels viatgers i Canya als museus


El relat dels viatgers és un joc que us proposa la Taula de museus perquè us convertiu en un reporter estranger enviat a l’exòtica República d’Andorra.
El punt de partida i la inspiració per als reporters seran els relats d’altres viatgers que es van passejar pel país entre finals del segle xviii i principis del segle xx. A través d’aquests relats, cal que els reporters visitin el Museu Casa Cristo, Cal Pal de la Cortinada, l’MW Museu de l’Electricitat i la Casa de la Vall. Durant la visita hauran de prendre apunts per poder escriure un article de cadascun d’aquests llocs i fer fotos per acompanyar els relats.
 
Inscripcions: del 9 al 20 de desembre. Us hi podeu inscriure enviant un correu electrònic amb el títol “El relat dels viatgers” a area_museus@govern.ad.
Activitat gratuïta.
Edat: de 12 a 112 anys.

 
Podeu consultar les normes del joc aquí.


Canya als museus
Dissabte, dia 19, es durà a terme el taller L’objecte intrús al Museu Casa d’Areny-Plandolit. Estigueu atents i fixeu-vos-hi bé per esbrinar quins objectes s’han esquitllat al Museu Casa d’Areny-Plandolit.

Activitat pensada per a més grans de 6 anys.
Quatre sessions: a les 11 h, les 13 h, les 15 h i les 17 h.
Durada aproximada d’una hora.
Preu: 5 €.

Diumenge, dia 20, és el torn dels itineraris; t'oferim a Santa Coloma un itinerari medieval i pels voltants de la Casa de la Vall la Ruta literària per Andorra la Vella.

Hora: a les 12 h.
Inici dels itineraris: a l'Espai Columba i a la Casa de la Vall, respectivament.
Durada aproximada: dos hores.
Preu: 5 €.


 
Les entrades s’han d’adquirir anticipadament a qualsevol dels museus gestionats pel Govern (Museu Casa d’Areny-Plandolit, Farga Rossell, Casa de la Vall, Espai Columba, Museu Casa Rull i Museu de l’Automòbil).

Comentarios

Entradas populares de este blog

La Massana Fogons, del 1 al 31 de Octubre 2023

Agenda del 14 al 21 de desembre 2020