Estelàrium, un Nadal d’una altra galàxia!



Els estels i la Via Làctia protagonitzen les activitats d’aquest Nadal a la Massana. L’estrella que va guiar els Reis Mags fins a Betlem compartirà protagonisme amb les que brillen al cel de la parròquia.


El punt neuràlgic per gaudir d’aquesta nova experiència serà el gran planetari instal·lat a la plaça de les Fontetes. Allí podràs acostar-te a la Lluna, al sistema solar i a les estrelles a través de pel·lícules immersives que et mostraran les meravelles de l’espai com mai les havies vist.

Vine a viure Estelàrium, la galàxia nadalenca de la Massana!

El planetari romandrà obert de l’1 de desembre fins al 21 de gener de 2024.

Consulta el programa complet, amb els horaris de les pel·lícules que es projectaran al planetari. Preu de les entrades 7€ i 3,5€ (reduïda de 1 a 3 anys).

Quan surtis del Planetari, Estelàrium t’oferirà un munt d’activitats per compartir amb els teus: food trucks, concerts, espectacles familiars, tallers… Tot amb una ambientació que ens transportarà a una altra galàxia!

La Massana compta amb el doble segell Starlight Andorra Comapedrosa, reserva i destinació turística Starlight, que acredita el seu cel fosc com un dels millors per a l’observació dels estels al nostre país.


Compra les entrades: https://planetariumgo.com/  

Comentarios

Entradas populares de este blog

eMuseu: El relat dels viatgers i Canya als museus

La Massana Fogons, del 1 al 31 de Octubre 2023

Agenda del 14 al 21 de desembre 2020