Spartan Race Encamp-Andorra 2019

Spartan Race Encamp-Andorra 2019

La parròquia d'Encamp acull per quart any consecutiu una de les proves del circuit Spartan Race, que enguany també comptarà amb la realització de la modalitat Ultra, una cursa de més de 40 km i més de 60 obstacles, sent l'única que es realitzarà a l'oest d'Europa.

A més, Encamp es torna a convertir en el Trifecta Weekend, perquè la prova andorrana acollirà les tres modalitats habituals de la cursa, la Sprint (5 km i més de 20 obstacles), la Super (més de 13 km i més de 25 obstacles) i la Beast (21 km i més de 30 obstacles). Així, els espartans poden escollir entre fer una prova, o pels més agosarats, fer les tres en un únic cap de setmana.

A més, la Spartan Race Encamp-Andorra també ofereix la possibilitat d'inscriure's a la Spartan Kids, una prova adaptada per als més petits, i a la Hurricane Heat, una modalitat on només poden fer inscripció aquells que hagin estat 'finishers' d'una Beast, perquè en aquesta prova no se sap quina serà la distància, només que dura 12 hores. Per la resta de corredors, també hi ha la possibilitat de realitzar la Hurricane Heat de 4 hores.

Aquí trobaràs més informació sobre aquest esdeveniment …

https://www.comuencamp.ad/agenda/copy_of_spartan-race-encamp-andorra-2018-1

 

Comentarios

Entradas populares de este blog

eMuseu: El relat dels viatgers i Canya als museus

La Massana Fogons, del 1 al 31 de Octubre 2023

Agenda del 14 al 21 de desembre 2020