Ski&Concert • EL amor brujo amb l'Euskal Barrokensemble · 23 03 2019

Bon dia,

 

El Comú d'Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà presenten El amor brujo, el darrer Ski&Concert organitzat en el marc d'ORDINO CLÀSSIC.

 

En aquesta ocasió la protagonista és la formació Euskal Barrockensemble, amb Enrique Solinís a la direcció artística, la guitarra barroca i el llaüt, que ens presenta el seu darrer projecte discogràfic que porta per títol El amor brujo, esencias de la música de Manuel de Falla. És una versió d'El amor brujo a cavall entre el flamenc i el folklore andalús com a font d'inspiració, el folk i el jazz, però interpretat amb instruments originals del barroc. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El amor brujo està inspirat en llegendes i vells aires gitanos que la bailaora Pastora Imperio va anar col·leccionant amb la seva mare, recreant d'una manera inigualable l'essència de la música andalusa. La interpretació d'aquesta coneguda obra per un conjunt barroc pot sorprendre a priori, però si tenim en compte l'estètica del mateix Falla, no ens hauria de semblar estranya. Les peces que es recullen en aquest programa s'acosten a la tradició folklòrica absorbint-ne la singularitat des de l'admiració, valorant el seu llegat i posant en relleu la genialitat dels músics d'èpoques passades. Això, juntament amb el plantejament estructural, l'art en el desenvolupament temàtic i la sensibilitat de les obres, fa que la música es pugui reinterpretar igual com ho van fer Falla, Rodrigo o Tàrrega.

 

El amor brujo, a càrrec de l'Euskal Barrokensemble, tindrà lloc el dissabte 23 de març, a les 19 hores, a l'Auditori Nacional d'Andorra a Ordino.

 

Les entrades es poden adquirir a través de la web www.ordinoclassic.ad i el preu és de 20 €, en la venda anticipada, i 25 €, el dia del concert.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarios

Entradas populares de este blog

eMuseu: El relat dels viatgers i Canya als museus

La Massana Fogons, del 1 al 31 de Octubre 2023

Agenda del 14 al 21 de desembre 2020