Ski&Concert d’ORDINO CLÀSSIC: Winterreise, a càrrec de Joan Anton Rechi, Francisco Fernández-Rueda i Rubén Fernández Aguirre · 9 de febrer 19 h · Auditori Nacional d'Andorra

El Comú d'Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà, a través de l'Associació Festivals d'Ordino, us proposen, dissabte 9 de febrer, a les 19 h, a l'Auditori Nacional d'Andorra, el tercer Ski&Concert d'ORDINO CLÀSSIC, titulat Winterreise, a càrrec de Joan Anton Rechi, Francisco Fernández-Rueda i Rubén Fernández Aguirre.

 

 

 

Winterreise, 'viatge d'hivern' en alemany, és un cicle de 24 lieder de Franz Schubert, inspirats en un conjunt de poemes de Wilhelm Müller i compostos per ser interpretats per un tenor acompanyat d'un piano.

Schubert va crear aquesta composició durant el darrer any de la seva vida, un moment que no va ser fàcil ja que estava malalt. No és estrany, doncs, que una obra mestra com aquest Winterreise estigui envoltada d'una malenconia premonitòria i d'una visió bastant trista de l'existència. L'amor no correspost és el tema principal d'aquest magnífic cicle de cançons. Però tot està envoltat d'aquesta visió tràgica de l'existència, d'aquesta atmosfera de sofriment i desolació. Un fred viatge que l'acostava més i més a la mort.

Tota aquesta atmosfera de desolació és la que posarà en escena Joan Anton Rechi. Crearà un paisatge de sentiments que facin que l'espectador connecti amb l'obra no només d'una manera auditiva, sinó també emocional. L'escenografia consistirà en una instal·lació de tres escultures de gel, un material efímer, com efímera és la nostra existència, que representaran tres símbols dels estats d'ànim pels quals passa el protagonista.

Programa del concert i venda d'entrades a www.ordinoclassic.ad

 

Comentarios

Entradas populares de este blog

eMuseu: El relat dels viatgers i Canya als museus

La Massana Fogons, del 1 al 31 de Octubre 2023

Agenda del 14 al 21 de desembre 2020