Activitats exposició "Herois i superherois"

 

Bon dia,

Com ja sabeu, fa una setmana que es va obrir al públic l'exposició "Herois i superherois" al Museu del Tabac.

 

La mostra rendeix tribut als mites contemporanis amb 310 peces de material de 29 personatges de la indústria americana creats entre 1930 i 1988 recopilats per l'urgellenc Josep Benavent. Clàssics com Superman, Spiderman, Batman o Conan, però també permet descobrir més de Dick Tracy, Brenda Starr o Red Sonja, entre d'altres.

 

Aquest dissabte dia 16 de febrer a les 17 h, Josep Benavent, col·leccionista i comissari de l'exposició, oferirà una visita guiada a la mostra. L'activitat serà gratuïta amb aforament limitat. Reserves trucant al 741545. Es preveuen fer més visites guiades durant els mesos de març i abril i us anirem informant de les próximes dates.

 

Amb aquesta exposició, encetem els "caps de setmana de cinema al Museu del Tabac" oferint projeccions de diverses pel·lícules relacionades amb els personatges de la mostra. Aquest dissabte i diumenge 16 i 17 de febrer a les 11 h es projectarà la pel·lícula "Batman vs. Superman". Aquesta activitat serà gratuïta amb aforament limitat. Reserves trucant al 741545. Cada cap de setmana es projectarà una pel·lícula diferent sobre les quals us anirem informant.

 

No us ho perdeu!

 

 

 

 

 

Comentarios

Entradas populares de este blog

eMuseu: El relat dels viatgers i Canya als museus

La Massana Fogons, del 1 al 31 de Octubre 2023

Agenda del 14 al 21 de desembre 2020