Joves artistes emergents · Carolina Bartumeu i Silvia Nogales · 20/01/2019

El Comú d'Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà presenten Dissemblances, el primer concert a càrrec de joves artistes emergents, organitzat en el marc d'ORDINO CLÀSSIC. La cita anirà càrrec de la violoncel·lista andorrana Carolina Bartumeu i la guitarrista espanyola Silvia Nogales, que oferiran un recital basat en peces de Fauré i Marchelie, Falla i Bartolozzi, i Villa-Lobos i Piazzolla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Malgrat que és una combinació poc habitual a les sales de concerts, el duo de guitarra i violoncel compta amb un repertori relativament extens, tan atractiu com inèdit, de peces escrites específicament o arranjades. La diferència de timbre d'ambdós instruments fa que la formació assoleixi sonoritats suggeridores en una dimensió innovadora per a l'oient actual. En aquesta ocasió, es proposa un programa miscel·lani que combina l'elegància i subtilesa de la música francesa de Fauré i Marchelie, la gosadia mediterrània de Falla i Bartolozzi i el ritme de la música sud-americana d'origen popular de Villa-Lobos i Piazzolla. Es tracta, doncs, d'una ocasió única per viure una experiència musical poc freqüent amb dues instrumentistes joves de talent emergent, una d'elles, Carolina Bartumeu, nascuda i formada a Andorra.

 

Dissemblances, a càrrec de Carolina Bartumeu i Silvia Nogales, tindrà lloc el diumenge 20 de gener, a les 12 hores, a l'església parroquial d'Ordino.

 

Les entrades es poden adquirir a través de la web www.ordinoclassic.ad i el preu és de 10 €, en la venda anticipada i el dia del concert.

 

Comentarios

Entradas populares de este blog

eMuseu: El relat dels viatgers i Canya als museus

La Massana Fogons, del 1 al 31 de Octubre 2023

Agenda del 14 al 21 de desembre 2020