RV: Ski&Concert · Jan Lisiecki · Nocturns · 8/12/2018

Bona tarda,

 

El Comú d'Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà presenten la primera cita d'ORDINO CLÀSSIC, a càrrec del prestigiós pianista canadenc Jan Liesicki, que serà el protagonista del primer Ski&Concert i oferirà un recital de piano amb obres de Chopin, Schumann, Ravel i Rakhmàninov, que giren a l'entorn de la idea del nocturn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La nit pot ser tranquil·la i reconfortant, però també inquietant i misteriosa. Per això no ens ha de fer estrany que hagi inspirat tants compositors per escriure obres emotives i personals, com per exemple els Nocturns de Chopin, les Nachtstücke de Schumann o el cicle Gaspard de la nuit de Ravel. El jove pianista canadenc d'origen polonès Jan Lisiecki, que ja ha aconseguit un gran reconeixement internacional malgrat tenir només 23 anys, invoca amb aquest programa els esperits de la nit. Ho fa amb un concert únic i inspirador, acompanyat d'una posada en escena en què destaca el disseny d'una il·luminació creada especialment per a l'ocasió, que farà que el públic transcendeixi l'experiència musical i arribi a sentir la nit.

 

Nocturns, a càrrec del pianista Jan Lisiecki, tindrà lloc el dissabte 8 de desembre, a les 19 hores, a l'Auditori Nacional d'Andorra a Ordino.

 

https://vimeo.com/222548775

 

Les entrades es poden comprar a través de la web www.ordinoclassic.ad i a l'Oficina de Turisme d'Ordino.

 

El preu és de 20 €, en la venda anticipada, i de 25 €, el dia del concert.

 

Cordialment,

 

Francesca Ros

 

 

 

 

Comentarios

Entradas populares de este blog

eMuseu: El relat dels viatgers i Canya als museus

La Massana Fogons, del 1 al 31 de Octubre 2023

Agenda del 14 al 21 de desembre 2020